cogito ergo sum » utilpass

utilpass

Jeg har liksom ikke hatt noe på hjertet i det siste. Jeg har bare sett på nye serier og vært på jobbintervju og vært spent. Mest spent. Jeg lengter etter ferie igjen og ferien etter det. Jeg har ligget på en sofa på Sankthanshaugen og gjort ingenting, og jeg venter. På ferie, på eksamener, på russetid, på ferie igjen, og så på fremtiden.

(Og fra nå av skal jeg bli flinkere til å svare på kommentarene deres, for dere skirver så mye fint og hyggelig, og jeg blir helt overveldet noen ganger, men så føler jeg at jeg aldri gir noen respons. Det blir bedre nu).

12 wallflowers

Emma Helene Egeland

17.03.2013 kl.19:20

Åå, det var fint skrevet! Føler det slik mange ganger, venter bare på fremtiden, på at "noe skal skje".. :D

Andrea-Kommenterer tilbake

17.03.2013 kl.19:21

Fint skrevet <3

Farida

17.03.2013 kl.19:48

Venter også på feriene, alltid koselig:D

emma vandbakk

17.03.2013 kl.19:51

Skal bli deilig med ferie ja! Tusen takk for kommentaren, utrolig koselig!

Maren Elisabeth

17.03.2013 kl.20:00

/ Ja, det gjør jeg! Du har sikkert sett meg, henger kriminelt mye i byen hehe.

Julieeee

17.03.2013 kl.20:04

Jeg venter også veldig på ferie!
SVAR// genseren er kjøpt i en bod i London <3 Ha en fin kveld videre

wondersoftea

17.03.2013 kl.20:50

Jeg synes ferie er bra, men ukene uten ferie er enda bedre. Da er jeg sosial og alt er fint, sitter alt for mye inne i feriene (jeg tror ikke dette er sosialt akseptert å nevne haha)

Sol Magdalena

17.03.2013 kl.20:56

/ Åå, så koselig! Vel, jeg kan vel ikke påstå jeg er særlig aktiv ennå, ettersom jeg meldte meg inn for ikke så veldig lenge siden. Har vært på ett møte, som to av venninnene mine tok meg med på, fordi lederen for Unge Venstre skulle ha foredrag. De sakene han tok opp, var saker som jeg hadde fulgt med på på nyhetene fra før, som for eksempel det med at norske barn med utenlandske foreldre blir sendt ut av landet, noe som er helt utrolig urettferdig . En annen ting er det med at lærere burde få bedre kompetanse og lengre utdannelse. Dette er en sak som jeg mener er veldig viktig, ettersom jeg selv har opplevd å ha lærere med kunnskap som ikke holder mål. Så ja, etter det ene møte meldte jeg med inn! Hadde lenge lyst til å melde meg inn et ungdomsparti, og var litt usikker på om jeg ville melde meg inn i Rød Ungdom eller Ung Venstre, men det ble visst det siste, hihi.

Steinerskolen er veldig bra! Men et problem er at folk tror det er en skole for 'problembarn', og barn som ikke har det bra på andre skoler, da mye barn med ADHD. Dette er et stort problem, ettersom det ikke er så veldig mange lærere på skolen med kompetanse til å ta hånd om slike barn, og det skaper utrolig dårlig klassemiljø. Men utenom det, er det en helt femenal skole, og kunne ikke tenkt med å gå på noen annen!

Hihi, tusen takk! Jo, ganske rart å tenke på at så få har det, men det gjør det jo bare ekstra kult å være en av de 2%, haha :p

(dette svaret ble visst veldig langt, heh..)

Sabita

18.03.2013 kl.11:04

Jeg elsker ferie <3

Lissie

18.03.2013 kl.12:04

Venter så på ferie jeg og. Og russetid.

Renate Rødberg.

01.04.2013 kl.23:31

venter, venter og venter.. Jeg venter og venter også på russerid, fremtid og sommerferie.. Det skal bli deilig med sommerferie! Håper du har hatt en fin påskeferie, kost deg masse og at du har det bra! :)

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits