cogito ergo sum » är det här allt som blir så dör jag

är det här allt som blir så dör jag

i. Russetiden har startet og jeg har snart på en stygg, rød bukse og blir hjemme og teller ned dager til jeg skal komme meg vekk. Vekk fra byen, vekk fra landet, til et helt annet hjørne av verden, og jeg gleder meg så mye at det er alt jeg klarer å tenke på. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken tatovering som skal bli min første, og jeg legger ut bilder på instagram som får det til å virke som jeg har et skikkelig kult liv når jeg egentlig bare sitter hjemme og gjør ingenting. Jeg har en konstant klump i brystet som alltid har forskjellige former og konsistenser, noen ganger er den veldig slimete og andre ganger er den knusktørr, men den er der alltid og plager meg og gir meg angst for at jeg har for lite kontroll på hva som kommer.

ii. Skulle ønske jeg bare kunne slippe alt og bruke alle penger jeg har på ting jeg ikke trenger og egentlig ikke liker, slike ting og events som alle andre bruker penger på, og jeg skulle ønske jeg ikke syntes det var så flaut å være russ, for de fleste mennesker har jo forståelse av "de unge", men jeg synes det bare er så ekkelt. Så innmari ekkelt. Dessuten synes jeg slike store, arrangerte felleseventer som koster fem hundre kroner med DJ Broiler som hovedartist er forferdelig kjedelig, så hvorfor skulle jeg egentlig bruke tid og penger på det, spør jeg. Hva er det egentlig å gjøre i russetiden for sånne som meg? Spare penger.

iii. Jeg bruker aldri én krone mer enn jeg må, og jeg sparer så mye at jeg noen ganger lurer på hva jeg egentlig sparer til, men så kommer jeg på det. "Åååja, jeg sparer til fremtiden", men jeg håper da virkelig ikke fremtiden koster så mye penger som jeg sparer.

iv. Det gjør den nok.

v. Jeg har null kontroll.

10 wallflowers

Kristin Milde

15.04.2013 kl.22:50

Hvis det er pengene du tenker på når det kommer til russetiden, og det at du ikke liker festene så kan du jo alltids ha det veldig morro med russeknutene da?:) slik som å ha radarkontroll med hårføner og refleksvest (VELDIG morsomt) :)

iselinilsen

15.04.2013 kl.22:53

GOD NATT, FINE DEG!!

Kaisa Elise

15.04.2013 kl.22:57

fint bilde :)

julie

15.04.2013 kl.23:17

russetiden er ganske teit og harry. jeg skal ikke på noen store events, planlegger å drikke øl i parken med noen venner og overlate rølpinga til resten av norge og dj broiler og hele den gjengen der, hehe.

jeg er forresten også ganske sparegris. sparer alltid penger. men det er litt deilig å tenke - nei, fankern heller, nå skal jeg bruke pengene på noe jeg har lyst til - og bare gjøre det. har blitt litt flinkere til det i det siste. man lever jo bare en gang. men fremtiden er dyr. så det er bra å være sparegris.

MissMimosa

16.04.2013 kl.07:36

Man må jo ikke være russ da. Sånn hvis du synes det er teit, og ikke vil bruke penger, så hadde det vel vært bedre å bare ikke være det?

Renate

16.04.2013 kl.11:00

Gjør noe lignende sjæl. Sparer alltid penger, men jeg aner ikke hva jeg sparer til. Føler meg veldig gjerrig til tider, med tanke på hvor lite penger jeg faktisk bruker. Men joda. Russetida. Jeg skal faktisk på noen events, men ikke mange. Jeg er ikke den personen som orker å dra på mange slitsome fester og utesteder (også er de fleste eventsa er så dyyre!). Men noen går greit.

Gitte

17.04.2013 kl.07:44

Jeg husker jeg gjorde veldig lite ut av russetiden fordi typiske russeaktiviteter passer meg veldig dårlig. Dessuten er det jo faktisk mye skolearbeid som må gjøres i den perioden - jeg hadde ikke samvittighet til å droppe det. Samtidig hadde jeg jo lyst til å ha det like gøy og være like entusiatisk som vennene mine, naturlig nok. Jeg aksepterte at jeg var skrudd sammen litt annerledes og verdsatte andre ting, men hadde litt blandende følelser mot det å la russetiden passere uten å gjøre noe ut av den.

På VGS slapp jeg å ta stilling til mange av utgiftene knyttet til det å leve - penger var før ekvialent med sparing (føle seg flink, god samvittighet) eller kule innkjøp (materialistisk lykke). Kanskje det bare var jeg som hadde lite ansvar før, men det er et slag i ansiktet å bli student og betale alt sjæl. Det er så rart å være langt mer sparsom enn før, men samtidig bruke langt mer penger enn det man noen gang har gjort. Husleie, mat og husholdningsprodukter, ass.

Mari

17.04.2013 kl.14:20

Hvilke russetreff/russearrangementer skal du på? eller mener du at du sparer penger siden du ikke skal gjøre noe annet enn å ha på buksa?

amerigo

17.04.2013 kl.18:53

Mari: skal ikke på noen russetreff foreløpig. kannnnskje skjellvika, hvis en billett på magisk vis faller i fanget mitt.

mymleen

19.04.2013 kl.10:01

jeg dro ikke på en eneste arrangert event i russetiden. hang med de nærmeste vennene mine og det var egentlig ganske fint. angrer ikke et sekund. og ja, russetid er litt harry, men man er det bare en gang, så du må huske å nyte det litt likevel.

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits