cogito ergo sum » FL

FL

Det er lenge siden jeg sist postet. Livet har vært fullt.

Jeg bor i Florida nå og det er helt supert. Det er altfor varmt, leiligheten ser ut som et billig hotellrom, vi har kakerlakker og sorte enker, og jeg har veldig lav lønn.
Men helt serr, jeg har det superbra. Varmen er deilig iblant og jeg prøver å gjøre leiligheten så hjemmekoslig som overhodet mulig (selv om jeg ikke har lov til å ha stearinlys eller henge opp noe på veggene). Lønnen er lav, men alt er billig her, så det går opp. Jeg har kjøpt nattbordslampe og plastikkblomster (har ikke lov til å ha ekte blomster (men har det óg, bare litt bortgjemt (hehehe))). Så ting er ok.

Jeg har bare vært her en måned, og tiden har gått utrolig fort, det kjennes bare ut som et par uker. Samtidig føles det ut som jeg har vært her kjempelenge, kommer litt an på hvordan jeg ser på det. Det er veldig lett å bli kjent med de andre nordmennene her, for alle er veldig hyggelige. I tillegg bor jeg med fem nordmenn og én tysker (stakkars (men vi er veldig flinke til å snakke engelsk med henne (så ikke stakkars likevel))).

Jeg begynner sakte men sikkert å kalle leiligheten her i Orlando for hjem, og jeg begynner å føle meg mer og mer komfortabel med å være her. Det kan til tider være litt slitsomt å bo med 5 andre jenter, da vi er oppå hverandre 24 timer i døgnet, men jeg har jo alltids et basseng eller to å gjemme meg i.

Dette er sengen min, btw.

Hvis du vil det, kan du følge meg på instagram, siden jeg oppdaterer litt oftere der enn her (selv om jeg virkelig skal prøve å bruke bloggen litt igjen, da, fordi jeg synes det er så fint). Heter @eliserove på instagram ok

Stikkord:

10 wallflowers

k.

15.08.2013 kl.06:56

å æ uff insekter. håper ikke det er ofte du har besøk av dem. (heldig er du uansett)

camilla Løvland

15.08.2013 kl.07:06

åh, så gøy å bo i usa!

Mathilde

15.08.2013 kl.08:53

Lykke til videre :)

Aidana ~ kommenterer tilbake.

15.08.2013 kl.12:38

følger deg

Benedicte

15.08.2013 kl.15:09

Så koselig å lese en oppdatering fra deg :) Ser for meg at det kan bli veldig slitsomt med 5 jenter, iallefall hvis dere deler rom (?). Fint at du klarer å se det fine i situasjoner, insekter og annet til trass. Jeg misunner deg utrolig som jobber i Disneyland, det virker helt fantastisk, som å jobbe i et drømmeland.
Herlige bilder!
synes bildene var inspirerende!

Kristiane

15.08.2013 kl.23:23

Spennende da! :) Er nok ikke noe du kommer til å angre på ;)

belongstotheheart

22.08.2013 kl.20:53

åå, så fine bilder, spesielt det av disneyland!

amerigo

22.08.2013 kl.23:51

belongstotheheart: de fleste bildene er tatt i disney world (ikke disneyland), ikke bare et

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits