cogito ergo sum » sånn hvis du lurer

sånn hvis du lurer

Hvordan er det egentlig å jobbe for Disney, spør du? På jobb er det veldig hyggelig. Det er sosialt både med kollegaer, gjester og sjefer, og man møter mange forskjellige typer mennesker. På fritiden, derimot, er det mer en blanding av Ayia Napa og konsentrasjonsleir.

Det er festing hele tiden. Mange av kollegaene mine drikker fem dager i uken og er allerede alkoholikere, og de legger på seg 20 kilo iløpet av dette året på grunn av all ølen og alkoholen. Jeg er ikke like ivrig på akkurat det. Vanligvis drikker jeg én dag i uken, og for meg som er vant med hvordan drikkekulturen er her borte, høres det lite ut. Når jeg sammenligner det med hvordan jeg var hjemme, er det veldig veldig mye.

Vi har strenge regler i leilighetene. Vi kan bli sendt hjem dersom vi har en plante i leiligheten vår, eller henger ting på veggene. En jeg kjenner måtte betale 200 dollar til housing da hun failet inspeksjon. Grunnen til at hun failet inspeksjon var fordi det sto et par sko ved sengekanten hennes. 200 dollar. Det er ca 1200 kr, det.
Vi må vise legitimasjon når vi skal hjem til leiligheten vår, og det er høye gjerder rundt alle leilighetene. Dersom vi skal ha med en gjest inn i vårt eget hjem, har han eller hun bare lov til å komme mellom visse tider og det må registreres at han eller hun er her.

Så en blanding mellom Ayia Napa og konsentrasjonsleir er vel en passende beskrivelse (men ikke tro jeg ikke trives. Vi finner smutthull overalt).

7 wallflowers

Julieeee

30.09.2013 kl.19:28

Sikker på at du har det kjempefint, hvis du ser bor ifra det du skriver om over. Er jo en opplevelse mange misunner deg og det skjer bare en gang i livet, så håper du nyter det :)

thetestsite

30.09.2013 kl.20:57

Det er jo bra du trives på jobb vertfall :) 5 dager i uken høres mye ut for meg. Jeg pleier feste 2 dagerni måneden. Kos deg masse, misunner deg varmen :)

Weronika Ellen Irena

01.10.2013 kl.21:46

wow, det hørtes veldig merkelig ut. Og å feste fem dager i uka blir for mye for meg og. Jeg liker å ha en god natt søvn.

Men enda godt at du har det fint på jobb. Lykke til videre.

Julia.

01.10.2013 kl.22:10

Det virker som en fantastisk opplevelse, til tross for kvasi-konsentrasjonscamp-feelingen. Håper du koser deg!

zipony

02.10.2013 kl.11:39

oi, det høres litt kaotisk ut. men det er bra du trives.

Marianne

03.10.2013 kl.13:59

Halloi!!! Helt til å begynne med fortelle deg at siden din er til veldig veldig veldig stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de kuleste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

mj

04.10.2013 kl.21:11

oi, det virker strengt og merkelig ut. bra du trives, da!!

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits