cogito ergo sum » dystopia

dystopia


Jeg tenker mye på hjemme. Jeg har så mye å se fram til neste sommer når jeg kommer hjem fra Florida, og jeg savner vennene mine hjemme, men så får jeg dårlig samvittighet fordi jeg gleder meg til å komme hjem, og fordi jeg vil hjem, fordi jeg har lovet meg selv å leve i nuet og ha det bra her jeg er, og det har jeg virkelig, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt tenker på og gleder meg til å komme hjem fordi det er jo i Florida det skjer akkurat nå, men et år er bare så fryktelig lenge, du vet, nå har jeg vært her i 3 måneder og det er fortsatt 9 igjen, og jeg er veldig glad for å være her, fordi jeg har det kjempemorsomt og bra, men når jeg hører om mennesker som får sparken og blir sendt hjem til Norge kan jeg ikke noe for det, men jeg blir litt misunnelig.

Idag / ikveld / inatt har jeg og roomiene mine hatt Harry Potter-maraton med tepper og cola, og når jeg ser på Harry Potter med tepper og cola savner jeg ekstra mye å være hjemme hos Kristiane med masse tepper og masse cola mens vi ser på Harry Potter eller Ringenes Herre eller whatever. Ikke at det ikke er hyggelig å gjøre det med roomiene mine, jeg er veldig glad i de også. Men det er noe helt annet hjemme hos Kristiane. En helt annen stemning og andre omstendigheter og omgivelser. Det lukter annerledes.

Jeg liker meg i Florida. Jeg gjør det.

7 wallflowers

Maria

10.10.2013 kl.19:46

Det er jo helt naturlig å ha hjemmelengsel da, betyr ikke at du ikke har det bra. Men kommer du hjem til jul? Da må vi henge sammen :)!

k.

10.10.2013 kl.22:16

hjemlengsel er ikke noe godt. husker jeg hørte på maria mena sin home for christmas og strigråt. gjør det kanskje litt enda, men hysj. når du kommer hjem så savner du sikkert florida. sånn er livet. kanskje det hjelper å ringe hjem, bare snakke litt med dem. de er ikke så langt unna, selv om det kjennes sånn ut. langt-hjemmefra-klem!

Maren Elisabeth

10.10.2013 kl.23:24

tror det er helt vanlig å ha hjemlengsel når du er så langt hjemmefra! tror ikke jeg hadde klart å være borte fra norge i et helt år, haha. men jeg tror også det blir utrolig kult å se tilbake på det året du bodde i florida når du blir eldre.

<3

amerigo

11.10.2013 kl.00:13

Maria: nei, kommer ikke hjem før neste sommer. En hjemtur hadde vært veldig dyrt, dessuten jobber jeg i julen.

Johanne

15.10.2013 kl.03:27

Halloi! Jeg er nesten blitt fast leser bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen good grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvitighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er drit flott, og du fortjene å få all komplimenter du kan få for denne siden!!!!! Dette er faktisk en av de godeste bloggene på blog.no etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min bloggg!!! Hihi!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange slemme kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra stygge personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som weblenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig kjekt å delta på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var kjempe koselig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizen. Keep bloggin!

amerigo

16.10.2013 kl.04:03

Johanne: haaaaahahahahahah

Kornelia

09.11.2013 kl.01:36

Dette er en fantastisk blogg. Ekte og fin! Den kommentaren over her har jeg også fått på min blogg, men riktignok i et annet navn og litt andre ord.. hm

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits