cogito ergo sum » jul! jul. jul!

jul! jul. jul!

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få julestemning her i USA i det hele tatt, med tanke på at det er et totalt annet klima (palmetrær), maur i leiligheten, ingen pyntegjenstander og null familie her. Men jeg tror jeg aldri har gledet meg så mye til julen før som nå. Jeg har allerede hengt opp julelys i leiligheten, kjøpt inn stearinlys (elektriske, sant nok), planlagt alle kakene jeg skal bake, kjøpt julegaver og julepynt. Vi skal kjøpe et juletre til og med.

Jeg vet ikke hvorfor det er sånn egentlig, fordi ingenting med det stedet her minner meg om julen. Men amerikanere er så flinke til å få opp julestemningen til folk, og de pynter og henger opp lys overalt. I tillegg arrangerer jeg på en måte julen selv for første gang i mitt liv (blitt voksen u know), og da blir den jo det jeg gjør den til. Som er kjempebra. Julen blir kjempebra.

3 wallflowers

RaversSpeech

27.11.2013 kl.06:18

aww :3 så herlig

Kaisa Elise

27.11.2013 kl.14:20

Herlig ;)

LISA

28.11.2013 kl.23:16

Så flott! Nesteneste år flytter jeg mest sannsynlig til Australia, og der kan jeg hvert fall tenke meg at det blir vanskelig å få julestemning når det i tillegg er sommer (!) i desember (men så leste jeg at de feirer jul i juli også, og da går det kanskje bra.)

Skriv en ny kommentar

amerigo

19, Tønsberg

Elise. Bor i Florida. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits