quia » jag saknar dig mindre och mindre

jag saknar dig mindre och mindre
Jeg skriver ikke så ofte, gitt. Det er dumt, skulle gjerne gjort det, men føler det blir så meningsløst og pretensiøst når jeg faktisk ikke har noe å skrive om, noe å fortelle om.

Jeg kan jo begynne med å gi en liten update. Jeg er hjemme fra USA. Det var veldig deilig i starten, men nå lengter jeg veldig tilbake til den bekymringsløse tiden hvor jeg var isolert fra omverdenen i den lille Disneybobla vår. Det kunne jo ikke vare for alltid, slik ingenting kan, men det er bare så slitsomt å måtte tenke på fremtiden igjen.

Nå har jeg vært hjemme i Norge i nesten fire måneder, og jeg bor fortsatt i bøgda mens nitti prosent av vennene mine har flyttet til Oslo (og jeg bruker nitti prosent av pengene mine til å besøke dem), og jeg har en jobb jeg hater. Livet går egentlig veldig sakte.

Men det gjør ikke noe likevel, fordi om noen måneder flytter jeg til Cuba, for en liten stund. Det tror jeg kan bli fint. Helt nydelig, faktisk.

Jeg skal skrive oftere, lover. Selv om det er meningsløst og pretensiøst. Jeg liker jo alt som er pretensiøst.

4 wallflowers

Nikita <3

22.10.2014 kl.12:34

SÅ spennende å flytte til Cuba :D

Kristine ♥

23.10.2014 kl.20:21

Wæ det høres jo helt sykt spennende ut! USA og Cuba, kan tenke meg du opplever mer enn vennene dine i Oslo ;)

Benedicte

30.10.2014 kl.01:07

Koselig med innlegg igjen! Ps. du trenger igrunn ikke ha noe nytt å skrive om for å skrive, du er en av de menneskene jeg vet om som skriver vakrest. Det er som om du kan gjøre ord til noe magisk, takk.

amerigo

31.10.2014 kl.10:34

Benedicte: åh, jeg visste ikke det lenger var noen som leste bloggen min i det hele tatt! du aner ikke hvor glad jeg blir av å lese dette. <3

Benedicte

01.11.2014 kl.21:23

Så bra!! Jeg følger sånn totalt 3 blogger eller noe,så det er absolutt et kompliment til deg! ;) blogger ikke selv lenger men din blogg ble liksom stuck hos meg på et vis selv om jeg ikke lenger er aktiv i bloggingen. Tror det var du også som tipset om en sang av Yuna for et års tid siden elelr noe, på den spilleliste greia du har til høyre i margen? Uansett - hun er nå en av mine favorittartister og har betydd masse for meg, så takk for det ;D

Skriv en ny kommentar

amerigo

20, Tønsberg

Elise. Drømmer. Jeg liker månen og havet. Lider av noe jeg tror kalles "wanderlust"

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits